E TWİNNİNG

E Twinning

E TWİNNİNGmeb_iys_dosyalar/31/09/973748/dosyalar/2024_01/30131358_aysuntereetwinig.jpg

Okulumuz öğretmenlerinden Aysun TERE esep yeni platformda 'eğlenceli fen'isimli E Twinning projesini hayata geçirdiklerini ifade etti.Projede 4 6 yaş grubu öğrenciler çalışacak olup Proje 4 ay sürecektir.Bu etkinlik sayesinde öğrencilerin aktif olarak çevredeki ortamı doğal materyaller kullanarak anlamlı hale getirmeyi amaçlamaktadır.Çocukların yaptıkları çalışmalarla çevreyi koruma bilincine sahip yaratıcı üretken yeniliklere açık paylaşımcı bireyler olmasına katkıda bulunması sağlanmaktadır.Polonya , Romanya , Litvanya ve Yunanistan ülkelerindeki öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte projemizi yürüteceğiz.Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.